Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caesars Palace Dubai


Descriere

Situat în Dubai, la 9,6 km de Dubai Marina Mall, Caesars Palace Bluewaters Dubai are o serie de facilități, inclusiv o zonă de plajă privată, o piscină în aer liber, un centru de fitness și WiFi gratuit. Cove Beach - un club elegant de plajă privată, șase restaurante de ultimă oră și Qua Spa - conceptul de wellness, exportat din Las Vegas, care aduce tradiții antice de relaxare la GCC pentru prima dată.

Localizare

IMG Worlds Of Adventure se află la 18 km de Caesars Palace Bluewaters Dubai, în timp ce Opera Dubai este la 18 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 21 km de hotel.

Facilitati Hotel

6 restaurante, piscină, piscină pentru copii, centru de fitness, spa, cafenea, internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit, zonă de plajă privată, terasă, grădină.

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu o zonă de relaxare și un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele sunt dotate cu baie privată cu cadă și articole de toaletă gratuite. Toate unitățile de la Caesars Palace Bluewaters Dubai au aer condiționat și birou.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.