Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bab Al Qasr Hotel


Descriere

Având una dintre cele mai mari plaje private din capitală, o sală de sport ultramodernă și un spa marocan somptuos, Bab Al Qasr oferă oaspeților săi maximum de relaxare urbană. Acest hotel pune la dispoziție piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului și o terasă la soare. Proprietatea oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate și o parcare privată gratuită.

Localizare

Qasr al-Hosn este la 5 km de Hotelul Bab Al Qasr, iar centrul comercial Al Wahda se află la 6 km. Aeroportul internaţional din Abu Dhabi este la 34 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Opțiunile de luat masa ale hotelului includ de la mese de semnătură la restaurantul peruvian și latino american Limo la experiența unei cafele arabe autentice. Sala de bal spațioasă Al Dana este un loc foarte special pentru sărbători, cum ar fi nunți, logodne sau petreceri aniversare cu vedere la mare într-un decor uimitor. Acest hotel oferă facilităţi pentru practicarea de sporturi nautice şi un serviciu de închiriere auto.

Facilitati Hotel

Cele 677 camere, apartamente și reședințe ale hotelului oferă confort premium și facilități concepute în stil contemporan cu influențe ale esenței arabe și elemente din spiritul marocan. Toate camerele includ TV cu ecran plat și zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.