Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Address Dubai Mall


Descriere

Hotelul The Address, Dubai Mall oferă unități de cazare elegante, fiind conectat direct la centrul comercial Dubai Mall și situat lângă Burj Khalifa. Acest hotel de 5 stele are WiFi gratuit și o piscină infinită în aer liber, cu vedere la Burj Khalifa. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 15 minute de mers cu mașina. Booking.com: 8.7/ 10

Localizare

Adresa Dubai Mall este la 20 de minute de mers cu mașina de parcul acvatic Wild Wadi și Ski Dubai. Dubai International Marine Club și Dubai Marina Walk se află la 20 km distanță.

Aeroportul Internațional Dubai este la 15 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Oaspeții de la CABANA au la dispoziție o experiență de luat masa în aer liber, cu o selecție de gratare și cocktail-uri exotice. Dispunând de un echipament de ultimă oră și de formatori personali certificați, centrul de fitness este deschis 24 de ore din 24/7. Centrul spa oferă un studio de păr și unghii, facilități pentru hidroterapie și zone de relaxare. Tratamentele de masaj pot fi rezervate în avans.

Facilitati Camere

Camerele au un balcon cu vedere panoramică asupra Dubaiului, dintre care unele au vedere la Burj Khalifa. Fiecare are un TV cu ecran plat și un minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.