Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în oraşul plin de viață Malia din Heraklion, la 750 de metri de plajă, Hotelul Creta Verano oferă o piscină, o terasă la soare cu șezlonguri și o grădină înflorită. Printre facilităţi se numără un restaurant și un bar cu biliard.Centrul oraşului Malia, cu restaurante, baruri și magazine, este la 200 de metri de Creta Verano. Oraşul Heraklion este la 33 km, iar Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis se află la 32 km. Hersonissos este la o distanță de 10 km.

Localizare

 Oraşul Heraklion este la 33 km, iar Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis se află la 32 km. Hersonissos este la o distanță de 10 km.

Facilitati Hotel

Situat în oraşul plin de viață Malia din Heraklion, la 750 de metri de plajă, Hotelul Creta Verano oferă o piscină, o terasă la soare cu șezlonguri și o grădină înflorită. Printre facilităţi se numără un restaurant și un bar cu biliard.Centrul oraşului Malia, cu restaurante, baruri și magazine, este la 200 de metri de Creta Verano.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Creta Verano au balcon mobilat sau terasă cu vedere la piscină sau la grădină. Fiecare unitate este decorată în tonuri de pământ şi are pardoseală din gresie, frigider și TV cu canale prin satelit. Baia privată este dotată cu duș sau cadă și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie