Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află în centrul insulei Bali, direct pe o arteră principală, la câțiva metri de plaja cu nisip, pentru turiști de la plajă reprezintă un punct ideal de pornire pentru a descoperi orașul. Pe lângă diverse baruri, puburi și restaurante, în zonă se găsesc și locuri de făcut cumpărături. Cel mai apropiat aeroport este Heraklion (HER), distanța este de aproximativ 55 de km.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 15 garsoniere și 13 camere duble și o recepție în zona de recepție. Aparthotelul cu aer condiționat dispune de un seif, de un schimb valutar, de un chioșc cu ziare și de un spațiu cu televizor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Camerele au un pat dublu. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Amenajarea interioară a băii băi include un duș. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Carduri de credit

În aparthotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.