Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Marbella Coral Beach (Adults Only)


Descriere

Descriere HOTEL IBEROSTAR MARBELLA CORAL BEACH:
Situat in una dintre cele mai bune locatii din Marbella, hotelul Iberostar Marbella Coral Beach are in apropiere posibilitati nenumarate de distractie, facand posibila observarea vietii marine, practicarea sporturilor nautice dar si cumparaturile si distractiile oferite de terenurile de golf si tenis si restaurantele si cluburile din zona.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL IBEROSTAR MARBELLA CORAL BEACH:
Hotelul se afla pe plaja, la 1 km de Puerto Banus, 5 km de orasul vechi si aproximativ 60 de km de aeroportul Malaga.

Dotari camere:
Hotel Iberostar Marbella Coral Beach are camerele frumos decorate cu elemente arabe si andaluze si dotate cu: balcon, baie cu cada si uscator de par, seif, telefon, aer conditionat, Wi-Fi gratuit, minibar (contra cost).

Facilitati HOTEL IBEROSTAR MARBELLA CORAL BEACH:
Hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati: restaurant bufet, restaurant a la carte, snack-bar la piscina, room service, aer conditionat, sala de jocuri, Wi-Fi gratuit, piscina exterioara si interioara, centru SPA, gradina, terasa pentru plaja, sala fitness, receptie 24 h, schimb valutar, camera de bagaje, servicii de spalatorie/calcatorie, parcare (contra cost), sali de conferinta.

Web: www.iberostar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.