Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Fuerte Marbella


Descriere

Localizare: in centrul vechi al orașului Marbella, pe plajă.

Facilitati hotel: receptie 24h, cameră de bagaje, birou de turism, bancomat, casa de schimb valutar, acces imediat la plajă, lounge/cameră cu TV comună, 2 piscine, club destinat copiilor cu varsta intre 4 și 16 ani, teren de padel, o cutie de valori disponibilă gratuit, terasă, grădină, restaurant, bar cu pian, snack bar, cafenea, sala de fitness , stație de incărcare pentru vehicule electrice, Wi-Fi gratuit.

Facilitati contra cost:, teren de tenis, presă pentru călcat pantaloni, serviciu de călcătorie, curătătorie chimică, spălătorie, fax/copiator, business centre, săli de conferintă si petreceri, masaj, solar, parcare.

Facilitati Cameră dublă sau twin: pat matrimonial sau twin, baie proprie, uscator de par, articole de toaletă gratuite, cadă sau dus, bideu,prosoape, aer conditionat, seif (contra cost), telefon, TV cu ecran plat, radio, DVD player, canale prin satelit, garderobă sau dulap, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, minibar (contra cost), birou.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.