Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elba Estepona Gran hotel and Thalasso Spa


Descriere

LOCALIZARE
Elba Estepona Gran Hotel & Thalasso Spa se afla la malul marii, chiar langa orasul Estepona, in zona Costa del Sol. Arhitectura maura si mediteraneana este prima impresie ispititoare la Gran Hotel Elba Estepona & Thalasso Spa.Hotelul este usor accesibil de pe autostrada AP7 si se afla la 20 de minute de mers cu masina de Marbella.

FACILITATI
Hotelul pune la dispozitie centru spa, piscine interioare si in aer liber si camere elegante, cu vedere la mare si terasa sau balcon privat. Complexul Elba pune la dispozitie 3 restaurante tematice si servicii all inclusive. In lunile de vara, la clubul copiilor se organizeaza activitati pentru copii.
La un cost suplimentar, centrul spa de la Elba Estepona ofera circuit cu apa de mare, cada cu hidromasaj, sauna si iglu. Puteti opta pentru o gama larga de tratamente de relaxare, terapeutice sau de infrumusetare.

CAMERE
Hotelul ofera 201 camere din care 138 de camere duble, 43 de suite junior si 20 de suite. Acestea au aer conditionat si decor elegant, TV prin satelit si baie privata cu uscator de par.

Camera dubla deluxe: sunt spatioase cu suprafata de aproximativ 37 m, au balcoane private sau terasa, completate cu accente speciale de lux. Camera are acces Wi-Fi gratuit, minibar, aparat de cafea si ceai si o baie complet echipata cu dus si cada separate si un dulap confortabil cu halat de baie si papuci. Capacitatea sa maxima este de trei adulti, poate avea vedere catre gradina sau catre mare.

Camera dubla cu vedere la mare si SPA- Serviciul Prestige include: detalii de bun venit, mic dejun tip bufet sau mic dejun servit in camera (rezervare in avans), halat de baie si papuci, acces zilnic la centrul nostru spa Elba Thalasso in timpul sejurului, Wi-Fi, mini-bar zilnic aprovizionat (apa, moale) bauturi si bere), aparat de cafea si ceai, serviciu de refuzare si check-out tarziu (in functie de disponibilitate).

Family room- Camera are acces WiFi gratuit, minibar, aparat de cafea si ceai si o baie complet echipata cu dus si cada separate si un dulap confortabil cu halat de baie. Exista o cada pentru bebelusi, iar patutul este gratuit. Exista, de asemenea, un serviciu de baby sitting (cu taxa suplimentara), piscina si zona de joaca pentru copii si un mini-club gratuit in lunile de vara.

Junior Suite: experimentati o suita cu 55 m de confort, pentru 2 adulti sau 2 adulti si 1 copil si un balcon de 20 m cu vedere la mare. Ideal pentru sejururi la serviciu sau pur si simplu pentru a va relaxa si a va bucura de tot ce suita are de oferit. Camera are acces WiFi gratuit, minibar, aparat de cafea si ceai si o baie complet echipata cu dus separat si cada cu hidromasaj si un dulap confortabil cu halat de baie. Capacitatea maxima este de trei adulti.

Family room superior: camera spatioasa de 55 m. Luminoasa si confortabila, camera are acces WiFi gratuit, minibar, aparat de cafea si ceai si o baie complet echipata cu dus si cada separate si un dulap confortabil cu halat de baie. Exista o cada pentru bebelusi, iar patutul este gratuit. Exista, de asemenea, un serviciu de baby sitting (cu taxa suplimentara), piscina si zona de joaca pentru copii si un mini-club gratuit in lunile de vara.

Suita: ceva total unic in Costa del Sol, cu peste 80m2, un spatiu de locuit, intimitate totala si balcoane mari cu vedere la mare pentru 2 adulti si pana la 2 copii. Va asteapta cea mai inalta calitate a serviciilor si o atentie la detalii. Suita Prestige are WiFi, mini-bar, aparat de cafea si ceai si o baie complet echipata cu dus separat si jacuzzi si un dulap confortabil cu halat de baie.

Suita prezidentiala: suita de lux exceptionala, situata la ultimul etaj al hotelului, cu mai mult de 150 de metri patrati de confort, camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai si vedere imbatabila la mare de pe terasa mare de 30 de metri patrati. Halate de baie de calitate, jacuzzi, dus separat, un dulap confortabil, servicii precum mini-bar, WiFi, facilitati pentru cafea si ceai si multe alte mici atentii la detalii pentru a va face sederea speciala. Capacitatea maxima este de 4 adulti si 2 copii.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.