Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA HOTEL PROMENADE


Descriere

Scor Booking.com: 8.6 Hotelul este situat pe malul marii, la 100 m fata de centrul statiunii Pineda de Mar. Atat cuplurile cat si familiile, care doresc un hotel elegant, cu servicii impecabile si o gama larga de facilitati moderne, vor aprecia atentia la detalii oferita de acest hotel.

Localizare

Hotelul este situat pe promenada din Pineda del Mar, in fata plajei, iar centrul statiunii este la numai 100 m distanta. 

Facilitati hotel

Hotelul are 172 camere si ofera urmatoarele facilitati: receptie 24h, camera de bagaje, restaurant tip bufet, bar, piscina pentru adulti si pentru copii, teren de joaca pentru copii, internet WIFI gratuit in zonele publice, 2 lifturi panoramice, cabine de schimb cu dusuri. Contra cost: parcare privata (contra cost - 10 eur/zi, cu pre-rezervare, gratuita pentru biciclete), spalatorie, cantare pentru bagaje, transfer la aeroport (trebuie solicitat cu minim 72 ore inaintea plecarii), servicii medicale (la solicitare). 

Facilitati camera

Camerele standard sunt luminoase si confortabile si au: aer conditionat/incalzire, baie, uscator de par, seif (contra cost), TV, telefon, terasa mobilata, patut pentru copil (la solicitare), minibar. Camerele Premium au in plus vedere spre mare, acces gratuit la internet WIFI, prosoape la piscina. Camerele Family au o suprafata de cca 38 mp, sunt compuse din 2 dormitoare - patul matrimonial are latimea de 1.40 m, iar paturile single au latimea de 0.90 m.

Sport si Divertisment

Hotelul ofera o sala de fitness (program de functionare 8:00-20:00), o piscina cu sectiune pentru copii, echipa de animatie, miniclub, spectacole seara si muzica live, o gama variata de activitati sportive pe plaja (vara). Contra cost: tenis de masa, masaj si tratamente corporale, jocuri de societate.

Drinks & Food

Restaurantul principal in care se poate servi micul dejun, pranzul sau cina ofera bufet de preparate calde si reci, show cooking si meniuri dietetice la solicitare. Va puteti invita prietenii sa vi se alature la masa achizitionand un formular de intrare de la receptie. Bauturile nu sunt incluse la pranz si la cina. Cafe-barul cu o terasa insorita si vedere spre mare ofera o gama bogata de bauturi calde si reci, alcoolice si racoritoare, inghetata, gustari. Important: accesul barbatilor in maieu sau tricou fara maneci nu este permis in timpul cinei.

Facilitati copii

Cei mici au la dispozitie o sectiune in piscina exterioara, programe de animatie dedicate, un miniclub si mini-disco. 

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii Standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Conditii Asigurare

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.