Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Unitatea de cazare La Riviera Barbati Seaside Luxurious Apartments & villas este situată langă plajă, in satul Barbati de pe Insula Corfu. Aceasta este inconjurată de vegetație luxuriantă si are o piscină cu terasă, un snack bar și un restaurant. Proprietatea oferă acces Wi-Fi gratuit in intreaga incintă și spatii de cazare in sistem self-catering, cu vedere la grădină, la piscină sau la Marea Ionică.

Studiourile și apartamentele de la La Riviera sunt decorate in culori pastelate și au mobilier din bambus, o zonă de relaxare și o zonă de luat masa. Fiecare unitate include o bucătărie echipată cu frigider, aragaz și cuptor cu microunde. De asemenea, toate sunt dotate cu aer condiționat, un TV cu canale prin satelit și un DVD player. Unele spatii de cazare au o piscină privată.

Un mic dejun continental este servit zilnic in zona de luat masa, iar oaspeții pot savura băuturi și mese ușoare la snack barul din incintă. Restaurantul tradițional serveste mancăruri grecești la pranz si cină.

La o scurtă plimbare de proprietate, oaspeții vor găsi diverse restaurante și supermarket-uri, iar la 500 de metri se află o plajă amenajată și facilități pentru sporturi nautice. Hotelul se află la 20 km de pitorescul oraș Corfu si la 3 km de Aeroportul Internațional Corfu. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.