Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul Villa Bellavista este o proprietate de familie, situată in Praiano, un vechi sat pescăresc, aflat in apropiere de Positano si Amalfi. Autobuzul care circulă de-a lungul coastei opreste in apropiere. Hotelul are bar și restaurant.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat și TV, iar majoritatea au balcon cu vedere la mare. Unitățile sunt decorate in stilul specific regiunii Amalfi.

Hotelul Villa Bellavista este inconjurat de lămai și plantații de măslini, fiind situat intr-o locatie panoramică liniștită, pe drumul principal. Terasa mare are vedere la golf, inclusiv la Insula Capri.

Restaurantul este specializat in mancăruri locale. Cina și micul dejun continental pot fi savurate pe terasă, dacă vremea este frumoasă.

Dacă doriți să vizitați Capri și peștera Emerald, hotelul poate organiza croaziere cu barca sa privată. Calea Zeilor este la 5 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.