Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Administrat de o familie, incă din anul 1952, Tramonto d’Oro are un restaurant à la carte, facilități de wellness și o piscină pe acoperiș, cu vedere panoramică la Coasta Amalfi. Hotelul oferă parcare gratuită și camere mobilate individual, cu aer condiționat.

Toate camerele de la Tramonto d’Oro sunt dotate cu acces gratuit la internet, TV prin satelit si minibar. Majoritatea camerelor oferă vedere la Positano si la regiunea de coastă, iar baia este amenajată cu gresie Vietri pictată manual.

Un mic dejun generos de tip bufet este disponibil pe terasa panoramică. Restaurantul are vedere la Positano si la regiunea de coastă atat din sala de mese, cat si de pe terasă. Meniul propune specialități din Campania alături de preparate vegetariene și opțiuni pentru copii, disponibile la cerere.

Facilitătile de wellness includ saună, baie turcească si sală de sport. Sunt disponibile și tratamente de masaj.

Positano este la 6 km de hotel, accesibil de-a lungul drumului pitoresc SS163 de pe Coasta Amalfi. In fata proprietătii există o statie de autobuz.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.