Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Locatie

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe o stancă cu vedere la Coasta Amalfi, Grand Hotel Tritone oferă o piscină in aer liber in mijlocul unor grădini. Plaja privată se află chiar mai jos de hotel si există acces gratuit la internet WiFi si parcare gratuită cu serviciu de valet.

Hotelul Tritone este administrat de o familie si asigură camere cu aer conditionat si TV prin satelit. Unele au o zonă de relaxare si un balcon mobilat, cu vedere la mare.

Restaurantul La Cala delle Lampare serveste preparate traditionale mediteraneene pe terasa cu vedere panoramică. Restaurantul Ninò, aflat pe plaja privată, este deschis zilnic. Crama proprietătii oferă o varietate bogată de vinuri locale si italienesti.

Oaspetii pot lua liftul pană la plaja privată a hotelului, situată la poalele stancii pe care se află proprietatea. Acolo există un bar, precum si o cafenea unde puteti lua si pranzul. La numai cativa pasi de Grand Hotel Tritone opresc autobuze care merg către Praiano si Positano, localităti situate la mai putin de 10 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.