Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEALIFE KEMER RESORT HOTEL


Descriere

Situat în staţiunea Kemer, Rose Residence Beach ocupă o locaţie excelentă pe plaja de pe Coasta Mediteranei, la poalele Munţilor Toros.

Localizare

Rose Residence Beach se află la doar 5 minute de staţiunea Kemer şi numeroasele sale magazine, baruri şi restaurante. Oraşul Antalys se află la 40 km de hotel.

Facilitati Hotel

Rose Residence Beach este un complex mare, oferind oaspeţilor o gamă largă de facilităţi şi servicii. Oaspeţii pot lua parte la numeroase sporturi acvatice, schi nautic, scufundări şi navigare. Echipa de divertisment a hotelului organizează activităţi de grup şi divertisment de noapte. Oaspeţii mai tineri pot profita de clubul copiilor, piscina pentru copii, tobogane de apă şi loc de joacă, precum şi o mini discotecă. Centrul de Sănătate & Frumuseţe oferă băi turceşti alături de o saună şi o sală de aburi. De asemenea, pot fi oferite o serie de masaje şi tratamente corporale.

Facilitati Camere

Camerele sunt spaţioase, bine mobilate şi cu băi moderne. Toate camerele au balcon, oferind vederi minunate la staţiune şi mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.