Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BIG BLUE SKY HOTEL


Descriere

Hotelul all inclusive Blue Sky este situat pe malul Mării Mediterane şi pune la dispoziţie o zonă de plajă privată cu nisip, precum şi un restaurant amplasat pe acoperiş, cu vedere la plaja din Alanya. Este situat la 2 km de centrul oraşului Alanya.Plaja Cleopatra se află la 5 minute de mers cu maşina de Big Blue Sky, iar chiar în fața hotelului se găsește o staţie de autobuz.

Localizare

Plaja Cleopatra se află la 5 minute de mers cu maşina de Big Blue Sky, iar chiar în fața hotelului se găsește o staţie de autobuz.

Facilitati Hotel

Hotelul all inclusive Blue Sky este situat pe malul Mării Mediterane şi pune la dispoziţie o zonă de plajă privată cu nisip, precum şi un restaurant amplasat pe acoperiş, cu vedere la plaja din Alanya. Este situat la 2 km de centrul oraşului Alanya.Restaurantul tip bufet al hotelului serveşte o combinaţie de preparate europene şi turceşti şi are vedere panoramică. În zona de plajă privată sunt disponibile gustări și băuturi fără alcool din partea casei.

Facilitati Camere

Toate camerele spațioase de la Hotelul Big Blue Sky au fost renovate în 2022 și sunt toate dotate cu aer condiționat și balcon privat, WİFİ gratuit și TV LCD prin satelit. Multe camere au vedere neîntreruptă la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.