Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BIENO CLUB SUNSET HOTEL & SPA


Descriere

Bone Club Sunset Hotel & Spa este luxos hotel de 5 stele, situat la Yavrudoğan - Side / Antalya. Centrul orașului Side este într-o unitate ușor de 10 minute cu mașina de la hotel .

Localizare

Bone Club Sunset Hotel & Spa este luxos hotel de 5 stele, situat la Yavrudoğan - Side / Antalya. Centrul orașului Side este într-o unitate ușor de 10 minute cu mașina de la hotel .

Facilitati Hotel

Aerobic , Sala de fitness , Darts , Watergymnastic , animație , tenis de masă , inghetata ( 16:00 - 17:00 ) , Parking, șezlong , Disco ( intrare ) , conexiune la internet ( WiFi în lobby ) , Miniclub ( 4-12 ani ) , Poolgames , Teren de joacă pentru copii , Baie de aburi , saltea pentru Chaise Longe , Step , prosoape de plajă dată la C / in , Saună.

Facilitati Camere

Un total de 270 de camere moderne și vesele răspândite pe două etaje sunt oferite oaspeților la acest hotel all-inclusive. Camerele confortabile, bine amenajate, sunt dotate cu facilități moderne. Există două seturi de camere, toate fiind dotate cu aceleași facilități, cu excepția diferenței dintre dimensiunile camerelor. Bone Club Sunset Hotel & Spa este format din 197 camere standard, care pot dormi până la patru persoane, fiecare având un balcon. Camerele de familie sunt mai spațioase și oferă două dormitoare separate, împreună cu balcon. Acestea sunt potrivite pentru familii mai mari de până la cinci membri. Hotelul oferă, de asemenea, camere special concepute pentru călătorii cu dizabilități fizice. Facilitățile de bază ale camerelor includ aer condiționat, telefon, TV cu conexiune prin satelit, menaj, minibar, baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.