Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Annabella Diamond Hotel And Spa


Descriere

Situat la malul mării, Annabella Diamond Hotel & Spa pune la dispoziție o plajă privată cu nisip, oferind șezlonguri și umbrele de soare gratuite. Hotelul are o piscină in aer liber cu 3 tobogane, camere cu aer condiționat și un centru spa.

Camerele sunt decorate cu gust si au mobilier modern. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, minibar si acces Wi-Fi gratuit. Fiecare cameră are balcon. De asemenea, unele camere au vedere la Marea Mediterană.

Restaurantul de la Hotelul Annabella serveste mese tip bufet. Barul oferă pe tot parcursul zilei o varietate de băuturi alcoolice si nealcoolice.

Hotelul are un centru de fitness bine echipat. După un antrenament, oaspeții se pot relaxa in baia turcească sau la saună. De asemenea, este disponibilă și o piscină interioară.

Hotelul este la 2 km de centrul orașului Avsallar și la 27 km de centrul districtului Alanya. Aeroportul Antalya se află la 100 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.