Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARNOR DE LUXE HOTEL & SPA


Descriere

Arnor De Luxe Hotel & Spa se află în Side și oferă centru de fitness, bar, grădină și zonă de plajă privată. Proprietatea are recepție cu program non-stop, restaurant, parc acvatic și piscină sezonieră în aer liber. La cazare există divertisment seara și un club pentru copii.

Localizare

Printre punctele de atracție populare din apropiere de Arnor De Luxe Hotel & Spa se numără plaja Kumkoy, plaja din Sorgun și orașul antic Side. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 56 km de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de centru de fitness, bar, grădină și zonă de plajă privată. Proprietatea are recepție cu program non-stop, restaurant, parc acvatic și piscină sezonieră în aer liber. La cazare există divertisment seara și un club pentru copii. Arnor De Luxe Hotel & Spa oferă un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot să joace tenis de masă și darts la cazare și au la dispoziție serviciu de închirieri auto.

Facilitati Camere

Camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, minibar, cană fierbător, dulap, duș și papuci. Toate unitățile includ seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.