Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXIUS BEACH HOTEL


Descriere

Situat în Beldibi, la 300 de metri de plaja Beldibi, Alexius Beach Hotel oferă cazare cu o piscină în aer liber sezonieră, parcare privată gratuită, o grădină și un restaurant. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 4 stele are vedere la grădină, iar oaspeții au acces la un bar și la o zonă de plajă privată.

Localizare

Punctele de interes populare din apropierea unității de cazare includ Merkez Bati Public Beach, Kemer Beach și Ayisigi Beach. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 39 km de Alexius Beach Hotel.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber sezonieră, parcare privată gratuită, o grădină și un restaurant. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 4 stele are vedere la grădină, iar oaspeții au acces la un bar și la o zonă de plajă privată. Alexius Beach Hotel oferă un loc de joacă pentru copii.

Facilitati Camere

La hotel, fiecare cameră este dotată cu un balcon. Camerele vor pune la dispoziția oaspeților aer condiționat, un seif și un TV cu ecran plat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.